Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha valaki megtetszik, hogyan szerzitek meg? Mi a taktikátok?
Szóval, bejön egy srác és tudod, hogy te is tetszel neki..de mondjuk, ő valamiért nem lép mégsem. Hogyan szerzed meg?
Volt már hogy sikerült valakit "felszedned" ? Mit csináltál, hogy összejött?
Tudom...sokan gondolják, hogy a fiú dolga a kezdeményezés, de van mikor nem lépnek ők..és olyankor ha akarunk valamit mi lányok...akkor csak kéne tenni valamit..
Lehet,hogy azért nem kezdeményez mert igazán szeret és fél attól, hogy elutasítod. Tudja, hogy csak egyetlen esélye lesz és úgy érzi, hogy még nem áll készen és nem tett meg mindent azért, hogy olyan férfi legyen amilyet az ő hercegnője szeretni tudna.
Ez sajnos nem olyan dolog, hogy odamegyek aztán vagy-vagy(elvégre sok szép lány van még). Mi van akkor, ha annyira szerelmes vagyok mint még sosem, és tudom, hogy csak ő kell nekem? Nélküle lehet, hogy magányosan fogok megvénülni, mert sosem tudnék olyasvalakivel együtt élni, akit nem tudok maradéktalanul szeretni,nem érem be kevesebbel mint Ő. A jelek számomra nem egyértelműek mivel nem vagyok szoknyavadász, mosolygott rám, szemezett is velem, néha pedig rám sem néz egyáltalán, de még csak véletlenül sem...én pedig megőrülök a közelében, legutóbb is olyan szép volt mint még sosem én pedig még levegőt venni is elfelejtettem mikor láttam, az a csoda, hogy össze nem estem a saját lábamban. Annyira letaglózott, hogy 2 nap is eltelt mire végre akadt egy épkézláb gondolatom.
Bármely más lányt le mernék szólítani, mert úgysem jelentenek számomra semmit(lehet akármilyen bomba plázacica). A lány akit szeretek nem egy bomba, de szebbnek találom őt bárki másnál. Fontos nekem és összeomlana a világom, ha tudnám, hogy nem kedvel engem. Azért írom ezt, mert én is hasonló cipőben vagyok mint az a bizonyos fiú. Sajnos az is igaz, hogy a tökös legények érnek célba, a romantikus és érzelmes fiúk pedig lemaradnak( a lányok pedig sosem tudják meg mit veszítettek és minden fórumot megtöltenek a szteretoípiákkal, hogy minden férfi önző, hűtlen és a többi,annak ellenére, hogy ők választanak szánt szándékkal olyan párt aki nem férjnek való(a gátlástalan nagyhangú pávát :P)...ha téged valaki könnyedén leszólít biztosan sokat gyakorolta már és nem jelentesz sokat neki, olyanok mint a kolibrik alkalomadtán átugranak a következő virágra ugyanolyan könnyedén mint ahogy téged felszedtek).
Én nem vagyok lány,de azt a tanácsot adnám, hogy próbálj egyértelmű jeleket küldeni neki és a közelében lenni(amennyiben te személyesen nem mersz beszélgetést kezdeményezni),de ha igazán szeret előbb utóbb úgyis megteszi azt a lépést...legalábbis én is abban reménykedem,hogy sikerül annyi önbizalmat szereznem, hogy elmondhassam mit érzek...és ne próbáld féltékennyé tenni, az sosem működik, csak eltaszítod magadtól.
Amúgy engem szedett már fel lány...hogy hogyan? Egyszerűen csak kedves volt hozzám és éreztette velem, hogy kedvel.Próbálj olyan szituációba kerülni vele,amikor kettesben lehettek vagy legalábbis közel egymáshoz,zavaró emberek nélkül,a barátnő csorda is nagyon félelmetes tud lenni ám(főleg ha még olyan vihogósak is :( )
A baj az,hogy minél fontosabb neked valaki annál nehezebb(ez egy olyan rossz mechanizmus, hogy csodállom, hogy még nem halt ki az emberiség...de az is lehet, hogy mindenki beéri kevesebbel...én nem fogom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!