Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor hazafelé utazom a vonaton és mondjuk megtetszik egy lány és elkezdek fele "szemezni" akkor menjek oda hozzá és mondjak valamit?
Menjek oda hozzá, "szia, leszel a csajom?" :D
Vagy egyáltalán odamenjek hozzá? Számtalanszor volt már, hogy elkezdek nézni egy lányt a vonaton, aki megtetszik, és ő is elkezd engem nézni, néha elfordul, amikor én elfordulok és azt hiszi nem látom, akkor ő is nézeget, mert látom a fenti csomagtartón vagy min a tükröződést, és mikor visszafordulok akkor elfordul. Ilyenkor 1-2 perc múlva menjek oda hozzá??? Olyan is volt már hogy ugyan ott szálltunk le, csak akkor megijedek és rohanok a bicikli tárolóhoz azt tekerek haza. Pedig ilyenkor azért oda kellene mennem hozzá, vagy nem? Amúgy meg délután szinte alig vannak a vonaton, tehát senki nem látná hogy oda megyek, de nem merek. Szerintetek?
16/F
én lány vagyok, és ezen már én is gondolkoztam h milyen rossz hogy ha látok valahol egy helyes srácot, és látszik h neki se vagyok közömbös, tudom h úgyse lesz semmi mert 20 fiúból 19 nem jönne oda.
Szerintem nyugodtan odamehetsz ilyenkor egy lányhoz, végülis mit veszíthetsz?:) 18/L
Vágj bele, csak az első pár alkalom lesz necces, de azért próbálj meg inkább viccesen, kedvesen mint együgyűen :)
Szóval az a "leszel a csajom" duma biztos gáz.
Ne érezze, hogy mennyire vagy oda, csak egy kicsit :) Nem tudom érted-e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!