Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem! Fiúk, van amikor ez a taktikátok?
Biztos, már vagy tucatszor feltették ezt a kérdést, szóval előre is bocsánat. Van egy fiú, nem rég óta ismerem. Korábban volt arról szó (Ő hozta fel), hogy elmennénk megvenni valamit, találkozni...stb, de a végén nem lett belőle semmi, nem szerveztük meg. Most meg az van, hogy kerül, mintha nem is léteznék, mintha nem tudna rólam. Előttem mindenkit ölelget, meg effélék (nem mintha túlságosan izgatna, nem vagyok féltékeny típus). Az összes lánnyal jó fej, pimaszkodik velük, csak velem nem. Nyilván nem én kell legyek a világ közepe, vagy az, akivel kötelező foglalkozni (soha nem is voltam ilyen), a gondom mindössze annyi, hogy nagyon tetszik, így ez kín szenvedés számomra, egyszerűen nem bírom megérteni. Kérlek segítsetek, mert nagyon rossz :/ :(
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!