14 éves lány vagyok, és boxolni szeretnék. Hogyan? (Többi lent! )
Figyelt kérdés
Szeretnék boxolni tanulni, 14 éves lány vagyok, és Németországban élek. Nagyon megetszett a sport. Előzőleg kézilabdáztam, fociztam, úsztam, kosaraztam, atletizáltam, szüval több mindent is kipróbáltam. A volt tesitanárom szerint van tehetségem a küzdősportokhoz, ő kárdezte, mihez lenne kedvem. Rögtön a box ugrott be, és szeretném is elkezdeni. Még nem néztem helyet, ahová járhatnék, de biztosan akad itt a környéken. Egyébként 173cm magas vagyok és 64kg, szóval leadnivalóm is lenne, bár ez még ideális súlykategóriába esik. A kérdésem az lenne, hogy mielőtt bárhová elmennék boxot tanulni, előtte érdemes lenne edzenem itthon, jó kondiba kerülnüm, vagy majd az edzéseken? A válaszokat előre is köszönöm. Amúgy az ütésektől stb...nem félek, kapus voltam nagyon sokáig, volt már pár viszonylag súlyos sérülésem.2013. dec. 28. 19:24
1/5 anonim válasza:
Szia, 10 éve boxolok :)
A kondid majd kialakul edzésen, neked csak annyi a dolgod hogy lejárj edzeni és ne lustulj :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ :) És abból mi hátrányom lesz, hogy lány vagyok?
2013. dec. 28. 20:21
3/5 anonim válasza:
Semmi, ha versenyezni akarsz akkor lányokkal fogsz bunyózni:) amúgy az edzőtársak vigyáznak egymásra, legalábbis a legtöbb helyen. Szóval nincs mitől tartanod.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, azt gondoltam :D Akkor nincs más hátra, mint keresni egy helyet. Itt a városban nincs, azt tudom, így valószínűleg csak heti egyszer fogok tudni menni. (Ha persze találok a környékben).
2013. dec. 28. 22:27
5/5 anonim válasza:
Szia.:)
Attól ne tarts, hogy hátrányod lesz, mert lány vagy. Az én edzőtársaim mind fiúk és egyszerűen még megütni is alig mernek, mert féltenek:D Vigyáznak a lányokra!:))Egyébként szerintem csak járj el edzésekre, aztán majd ha komolyabban űzöd...:)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!