Hogyan lehetnék boxoló? Lány vagyok és nagyon szeretnék boxolni, de még soha nem csináltam semmi ilyesmit.
Már megint a "kezdőként nem kezdhetem el" dolog... :) Amikor valaki elkezd valamit, akkor kezdő. Mivel mindenki elkezdi valamikor, mindenki kezdőn kezdi. Épp azért kezdő. :) Azért vannak a klubok, hogy tanítsanak és felkészítsenek.
Állj neki bátran, sok sikert kívánok, nemes amazon! :)
Szia! Én most kezdtem el boxolni, az állóképességem 10-es skálán kb 2 (volt), a tüdőm sincs teljes állapotában (néha rágyújtok).
Ne gondold hogy szétvernek a nagyobbak, ahova én járok már kerek 3 hete, ott vannak versenyzőktől a most kezdőkig, és az edzés egy részében külön vannak (van aki versenyre készül, van aki csak a 'valamit sportoljak' miatt jár oda), de egy átlagos edzés nem a verekedésből áll. Nálunk például ebből:
bemelegítés (futás + a valódi bemelegítés - fekvőtámasz, fejkörzés, stbstb)
árnyékbox
kondi, vagy közös edzés (körbe állunk és ahány ember, annyiszor 10/20/30 gyakorlat)
felveszed a kesztyűt és ütsz, amit az edző mond (a tenyerébe)
és ennyi egy edzés, természetesen 1000 féle módon lehet variálni.
Ja, és én is lány vagyok, teljesen a 0-ról indultam, csak azt tudtam hogy ezt szeretném csinálni, mindenki csodálkozott, de engem nem érdekelt.
Egyébként jársz valahova már azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!