Rosszul csináltam volna a felhúzás gyakorlatot?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el az edzést. Múlthéten felhúztam, nem nagy súllya, 60kg volt a max.
Ellenben már napok óta ha a kihúzom magam teljesen akkor lent a derekmanál, tehát amit a felhúzás megdolgoztatna feszülő és csípő fájdalmat érzek.
2012. febr. 8. 21:02
1/2 anonim válasza:
Lehet hogy rosszul csináltad, igen. A felhúzás olyan gyakorlat,amit 150%-osan jól kell végrehajtani, elég komoly sérülések lehetnek belőle. Pár napig pihentesd, utána edzél hátra megint.
Különben addig nem is érdemes ezt a gyakorlatot erőltetni, amíg a hátizmaid, és a derekad nincs valamilyen szinten megedződve. Kell egy kis alap ehhez a gyakorlathoz. (derékemelés fontos, ne hanyagold el, nagyon jól erősíti a derekad)
2/2 A kérdező kommentje:
A derékemelés miből áll?
És még milyen gyakorlatokkal tudom erősíteni a derekam?
2012. febr. 9. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!