Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Túrázáshoz taktikai bakancs?

Túrázáshoz taktikai bakancs?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni alkalmankénti! túrázáshoz bakancsot. Tudom, hogy túrázáshoz alapvetően túrabakancs kellene, de az a helyzet, hogy ha túrabakancsot vennék akkor tiszta bőrt választanék amiből egy rendes pár kb. 60 ezer forint.

Ezzel szemben egy taktikai bakancs (pl. Gurkha) 30ezer ft maximum.

És plusz érv mellette, hogy ezt jobban feltudom venni ősszel vagy télen ha olyan idő van hétköznap is.

Ha a túrázás alatt mondjuk havonta 1 napot értek, szerintetek is elegendő a taktikai?

Üdv.

2013. dec. 28. 11:39
1 2
 11/13 anonim válasza:

"Attól függ hogy milyen kényelmes, mennyire vízálló, de szerintem elég."

Magyarországon, az itthoni terepre? RÖHÖGVE elég.

2014. jún. 26. 18:54
 12/13 anonim válasza:
A TaserZone.NET Taktikai Webáruháznál nézd meg. Nekik raktáron vannak a termékek, nem csak hirdetik.
2016. márc. 13. 22:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Vibram talpas hagyjuk már! Az én túrabakancsom is eredeti Virbam talpas, úgy csúszik a jégen, havon, gyökereken, hogy életveszély vele túrázni menni. Arról nem beszélve, hogy 10 km után sírhatnékom van, annyira fáj tőle a talpam - és nem, nem én vagyok puhány, más cipőkben meg sem kottyan egy ilyen táv.
2017. okt. 23. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!