Hol tudnék találni túrázáshoz, természetjáráshoz partnert/társat/közösséget Budapesten?
19 éves Bp-i első éves egyetemista lány vagyok és nagyon szeretek a szabadban, természetben lenni, ezen kívül hobbi szinten falmászásra is járok.
Nem konkrétan szervezett, pénzes túrákra gondolok, hanem például, hogy reggel találkozunk és bebarangoljuk a Budai hegység bizonyos részeit, Pilisi hegyeket stb.
Mivel lány vagyok nem igazán szeretnék egyedül nekivágni, és így a nyár közepén az ismerőseim szétszéledtek, nyaralnak...
Olyanok válaszát várom akik a jóidőben szívesen kimozdulnának, túráznának :)
Esetleg ha valaki ilyen közösséget/csoportot ismer azt megköszönném, csatlakoznék hozzájuk :)
Szia! Én ELTE-s vagyok, és a BEAC-osokkal szoktam járni túrázni. Szinte minden hétvégén meghirdetik, hogy hová mennek, de mivel szeretik a jelvényeket, legtöbbször fizetős túrákra mennek (pár száz Ft / túra), de törekednek Budapest környékére. Bár most ketten megyünk segíteni a Keszthelyi-hegységbe egy másik egyesület túrájában segíteni pontozni, szalagozni, stb. :)
BEAC természetjárás facebook oldala:
Egyébként én tudok gyorsan menni, mint ők, de jobban szeretem én is a lájtos tájakat, jól érzem magam a közeli helyeken (Bikini után szabadon :) ). Kollégista vagyok BP-n, a Sas-hegy lábánál, és terveztem, hogy indítanék egy ilyen "Ismerjük meg a Budai-hegyeket" programot, ahol is 2 hetente lenne egy hétköznap délutáni rövid kirándulás. Szerinted működne? Lenne a kb. 1000 fős kollégiumból pár olyan ember, aki ráér ebben a bizonyos hétköznap délutáni időpontban, aki szeret túrázni, és volna kedve csatlakozni egy ilyesmihez?
Jaj bocs, a turatars.hu is jó, de nagyobb gyűjtemény a turatars.com
Jó túrázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!