Paintballozni megyek a hétvégén és nem tudom milyen cipőt vegyek fel. Félcipőt vagy túrabakancsot?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 07:39
2/7 anonim válasza:
előző vagyok. Milyen a túrabakancsod?
3/7 A kérdező kommentje:
Egy Mckinley vibram talpal, többet nem tudok róla leolvasni.
2013. ápr. 27. 13:39
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
McKinley Mulaz AQX túrabakancs.
Jól tartja a lábam de nem tudok benne 100% an mozogni, értem ez alatt fára mászni kúszni+egy kicsit nehéz is.
2013. ápr. 27. 14:36
6/7 anonim válasza:
Kösz az infót. Hóba jól tapad? Nekem van egy normál bakancs, amit nem hordok már csak néha hólapátolásra, van egy 9éves 8soros martens (1460) és 1919 1éves, szeretnék túrázni, ezért vennék túrabakancsot, ezt néztem ki [link]
7/7 anonim válasza:
Nem játszottam még, azért írtam, hogy bakancsot vegyél, mert jobban fogja a lábad mint a félcipő. Jó játékot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!