Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha csak a testsulyomal edzek...

Ha csak a testsulyomal edzek (fegyenc) es nem megyek fel 15-nel tobb ismetlesre ugy jobban fejlodok izomzatilag?

Figyelt kérdés
es azokat a gyakorlatok csinalnam amiket benne mutatnak
2013. dec. 20. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha menne több is mint 12-15 ismétlés, de te nem mész fel addgi, akkor nem fogsz fejlődni, mivel nem ez a lényeg, hogy ne menj fel addig, hanem az, hogy akkora terhelés legyen, hogy ne is tudj eleve többet végezni 12-15 ismétlésnél. Érted a különbséget?
2013. dec. 20. 16:31
 2/3 dirtboy ***** válasza:

ez nem így működik hogy nem mész fel 15ismétlés fölé és akkor már jó is.

ennyi erővel egyik testépítő sem mozgatna 100-200 vagy 300kilókat hisz logikád szerint elég a kisebb súly is csak meg kell állni 15ismétlésnél.

2013. dec. 20. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is ezt a módszert használom, de a könyv szerint az utolsó szint 3x50 vagy 3x40.

Nekem bevált, határozottan izmosodtam tőle, de nyilván nem úgy, mint egy testépítő.

Én mondjuk nő vagyok.

A legjobb eredményt hozta nekem eddig a legkisebb időráfordítással :)

2013. dec. 20. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!