Edzésterv tanácsok (fegyenc)?
Figyelt kérdés
Véleményt kérek:
Hétfő: szünnap
kedd: szünnap
szerda: lábemelés, híd
csütörtök: szünnap
péntek:lábemelés, guggolás
szombat:szünnap
vasárnap:lábemelés, híd
Eddig a húzódzkodásban és a fekvőtámaszban nem sokat haladtam, ezért gtg szerint akarom csinálni. Úgy hogy heti 6 nap, naponta 3-4 alkalommal gyakorlok. Arra lennék kíváncsi jó-e ez az edzésterv.
2013. nov. 10. 11:47
1/5 aikiboxer válasza:
Hát... számomra ez csak egy fél edzésterv. Felsőtest nélkül nehéz értékelni. Erre csak annyit lehet mondani, hogy jó -- és hol a többi?
2/5 A kérdező kommentje:
Írtam hogy a meztelen harcosból vett gtg módszert használnám felsőtestre.
2013. nov. 10. 13:48
3/5 anonim válasza:
hétfő-csütörtökre simán beférne az alkar meg a vádli.
és hol van a lényeg a váll?
4/5 A kérdező kommentje:
fekvőtámasz
2013. nov. 10. 16:11
5/5 Kátai Ferenc válasza:
a meztelen harcosban írja Pavel hogy GTG-vel max 2 féle mozgást érdemes csiszolni.szerintem meztelen harcoskodj.a főbb izomcsoportokat az egykezes fekvő meg az egylábas guggolás is átmozgatja,hátizmokra meg ott a híd,de te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!