Akik kipróbálták a fegyencedzést azoktól szeretnék kérdezni. Mit vettek észre magukon?
Üdv
én kb, másfél éve kezdtem el, azelőtt szinte semmit nem sportoltam, csak amennyit tesin...de sportos alkatom volt, vagyis még mindig az. Kb. mindenütt izmosodtam: váll, hát, karok, has, láb, vádli, mindenütt meglátszik, hogy valamit sportolok. Persze nem olyan nagy mértékben, mint a testépítőknek, de azért látszik. Amúgy felszedtem pár kilót zsírmentesem. Eddig csak tisztán a fegyenc gyakorlatait csináltam, pluszba még a tolódzkodást, meg a hármasbefutót, meg néhanapján a függést, ujjbegyes fekvőt, vádliemelést, de lehet, hogy lábra fogok használni súlyzós edzést is.
Eddig csak egy sérülésem volt a vállamban, valahogyan meghúztam. A ropogó térdem nem "javult" meg, de nem érzek semmilyen fájdalmat benne, szóval folytatom az edzést(amúgy már megy a mesterlépés is).
Talán ennyi, ha van még kérdésed írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!