Gáz, ha jégkorcsolyázás közben bukósisakot hordok, akár közönség korinál is?
Figyelt kérdés
Még régebben egy barátom elesett és kórházba került kemény agyrázkódással. Azóta apukám kitalálta, hogy én csak bukóban korizhatok. Ez nagyon gáz? :(
(Bocsi, ha rossz helyre raktam be a kérdést, nem nagyon találtam más kategóriát.)
2013. dec. 19. 19:50
1/2 dirtboy válasza:
furcsának furcsa de nem gondolom gáznak,inkább óvatos.
2/2 anonim válasza:
Eléggé. Ez meg hülyeség,valaki elesik és neked is abba kell. Mond meg apukádnak, hogy naponta rengetegen meghalnak tehát minden veszélyes. Suliba, hogy menj mikor halálra gázolnak másokat még a zebrán is? A lépcsőn sokan törték már a nyakukat. Ennyi erővel semmi sem biztonságos. Ha elesel alapvető reflex, hogy kézzel tompítasz. Próbáld ki, leteszel egy csomó puha dolgot és megpróbálsz egyenesen eldőlni, a kezedet kifogod tenni. Jégen ez a reflex hatványozódik, mert érzékeled, hogy abból nagyobb a baj mintha a puha párnákra esel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!