Mi jut eszetekbe ezekről a szavakról?
Kérdeznék valamit de nem tudom mit kérdezzek, úgyhogy leírok néhány szót, írjatok válasznak azt, ami eszetekbe jut bármelyikről.
lány, szerelem, lábfétis, számítástechnika, tanulás, karácsony, cipő, barátok, jégkorcsolyázás, magány
17-8 éves, fiú lehetsz aki szeret gépezni, és nagyon vágyik karácsonyra egy barátnőre akivel eltudna menni korizni, és bemutathatná a barátainak. Ez mellett szexuálisan vonzónak tartod a női lábakat, amiből következik, hogy szereted a cipőket.
Kérdés- Mit találtam el? :)
Férfi vagyok, szeretek gépezni, vágyom egy barátnőre és barátokra is, egyik sincsen. Nagyon szeretnék valakivel elmenni korizni, ide is, Facebook-ra is kiírtam, hogy koriznék, barátkoznék, semmi reakció. Szeretem a női lábakat és vonzónak tartom a női cipőket.
Életkor nem stimmel, bemutatni a barátnőmet sem mert ha lenne, nem volna kinek bemutatni, a többi talált. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!