Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi jut eszetekbe a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jut eszetekbe a következő szavakról? (love.hu bemutatkozás)

Figyelt kérdés

"komoly,szórakozott,megértő,fájóan őszinte,íjász,állatbarát,néha elszalad vele a ló,figyelmes,idealista,önfejű,makacs,udvarias,gitárosnak hiszi magát,photoshop mágus,infós,macskás,zeneileg finnyás,bőbeszédű,humoros,deszkás és nem asztalos,parkour,graffiti,degus"

Elsősorban lányok válaszát várom!

17/F

2009. nov. 22. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hogy széles az érdeklődési köre. ismerd meg, és megtudod milyen ;)
2009. nov. 22. 20:24
 2/8 A kérdező kommentje:
ismerem magam... :D
2009. nov. 22. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

jaaa értem már a kérdést:) szóval a szóban forg adatlap nem egy lányé, akit kinéztél hanem a tiéd :D

őszintén: nem tudok róla semmit mondani, mert az h mit csinálsz, még nem tükrözi azt h milyen ember vagy valójában. persze ennyi minden felkeltené az érdeklődésem, már ha ismerkednék neten ;)

de ez a kérdés kb olyan, mintha azt kérdezném: olvasós, jégkorizós, biciklizős, tanulgatós, bme-s, pizzázós, vicceske, pattogós, röpizős, ugrálós, folyton beszélős, kémiázós-felrobbantós, szintén makacs, mosolygós lány.

na mi a véleményed? ugye h nem olyan könnyű azt megmondani :P

2009. nov. 22. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez mind te vagy? Én ez alapján nem írnék rád, már ne is haragudj meg...és hogy miért? Döntsd már el, hogy gitárosnak hiszed-e magad (amúgy is az milyen?) vagy deszkás vagy? Továbbá ha zeneileg finnyás vagy, az milyen? Meg milyen az a degus? Na szóval érted, hogy én nekem lány szemmel nézve mi a bajom veled?
2009. nov. 22. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Sokoldalú, de csapongó és határozatlan.

Bár ez 17 évesen még nem gond... ráérsz még később beszűkülni. De megkomolyodni (legalább egy korrekt bemutatkozás erejéig) nem ártana.

2009. nov. 23. 02:31
 6/8 anonim válasza:
Nem tudom, átlagos. Néha a kevesebb több. Valami titokzatosabbat kéne szerintem.
2009. nov. 23. 17:27
 7/8 anonim válasza:
szerintem nekem tetszik(:
2009. nov. 25. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
nekemis :D én tuti írnék neki :D
2009. nov. 29. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!