Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyikkel járok jobban, saját...

Sága kérdése:

Melyikkel járok jobban, saját testsúlyos edzésnél?

Figyelt kérdés
Fegyencet csinálom több mint 2 éve,de ejutottam egy olyan szintre ami nekem már elég.Meg variálok még ilyen madbarz.com féle köredzés verzión is,többféle gyakorlat egy izomcsoportra.A fő célom az az lenne,hogy erő-állóképességem legyen,de a max erőm se mennyen lejjebb.Ti hogyan kereszteznétek a kettőt?

2013. dec. 19. 16:33
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja otthon edzek és egy húzódzkodó-tolódzkodó-hasazó állványom van,tehát olyat hogy pl muscle up ne írjatok,mert nincs hol gyakorolni.
2013. dec. 19. 16:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

igen,létező dilemma.

ilyenkor szokták vagy a súlyzókat bevetni,vagy a street workoutot,vagy a jógát,ebből is ami állóképességi és erő állóképességi is az a dinamikus jóga,vagy a power jóga,ami már inkább jóga alapú saját testsúlyos erősítés.

vagy a testépítő szisztéma szerint felépítve az edzést több saját testsúlyos gyakorlattal edzeni az adott izomcsoportot sorozat végi pihenővel,vagy amit írsz köredzésben a wod végén lévő pihenővel.

egyéni beállítottság,sok önkísérlet és lehetőség kérdése ki melyikkel egészíti ki az edzését.

ezért én nem jelenteném ki azt,hogy ez,meg az egyetlen tuti módszer.

2013. dec. 19. 18:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az ismételt segítséget.
2013. dec. 19. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!