Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Saját testsúlyos gyakorlatok?

Saját testsúlyos gyakorlatok?

Figyelt kérdés

Milyen saját testsúlyos gyakorlatok vannak amik főként tricepszre és bicepszre mennek ?

Tricepszre ezeket ismerem:

-tolódzkodás

-hátsó tolódzkodás

-fekvőtámasz vállszéles tartással

-gyémánt fekvőtámasz

Milyen gyakorlatok vannak még ,

Bicepszre meg csak ezt a kettőt ismerem:

-egykezes húzódzkodás alsó fogással

-szűk alsó fogású húzódzkodás

2013. nov. 10. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindegyik húzódzkodás megy bicepszre és hátra is, csak máshogy oszlik meg a munka a kettő között. Néhány gyűrűgyakorlat, egyéb felhúzós gyakorlatok mennek még bicepszre, de kifejezetten izolálni ennél a sportnál nem lehetséges.

Ugyanez a helyzet a tricepsznél, amiket felsoroltál azon kívül még ezt tudtam volna mondani, amit az elején csinál:

http://www.youtube.com/watch?v=gWstrLA6JMs

Na ez mondjuk elég jól izolálja a tricepszet saját testsúlyos gyakorlathoz képest, bár statikusan elég sok izom kap itt is terhelést.

2013. nov. 10. 14:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi

Igen ezt a tricepsz gyakorlatot én is ismerem, nem tudod véletlenül mi a neve annak a gyakorlatnak ?

2013. nov. 10. 14:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, pedig sokszor van, hogy el akarnám magyarázni, de csak körülírni tudom, nem konkrétan megnevezni, pedig jó volna. Van még ugye a tricep dips, meg a hátsó fekvőtámasz, de ezek a hátsó tolódzkodással egykutyák.
2013. nov. 10. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Mármint magyarul nem, egyébként van több neve is, amint látod, a videó elején is el van nevezve.
2013. nov. 10. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Ott a videó elején a neve, egyébként még full body dips-ként lehet ismert.
2013. nov. 10. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!