Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám magamat mozgásra...

Hogyan tudnám magamat mozgásra ösztönözni?

Figyelt kérdés
Az eddigi anyagi helyzetem miatt nem tudtam sportolni és elszoktam a mozgástól, de most szeretném magamat formába hozni. Tudnátok tippeket adni? Válaszaitokat előre is köszönöm. :] 15/f

2013. dec. 15. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Ajánlom neked a wing tsun-t, mint a világ legelismertebb harcművészetét, és biciklizz sokat! :) Sok sikert! :) A wing tsun-ról meg itt gyk-en ne kérdezz, mert az első mondatomat kiegészítve: ,,mindenhol elismerik, kivéve itt magyar országon"! Ha kérdésed van róla írj privit, vagy YouTube-on magyar bemutatókat nézegess! :) Sok sikert! Jah esetleg még úszhatsz is! Az is nagyon jó!
2013. dec. 15. 20:16
 2/3 kovpet ***** válasza:

"Az eddigi anyagi helyzetem miatt nem tudtam sportolni"

Ez csak szöveg. Futni, fekvőtámaszozni, stb, stb ingyen van.

Nekem gyerekként soha nem volt pénzem, de egész életemben sportoltam valamit.

2013. dec. 15. 21:06
 3/3 anonim válasza:
Talán kezd azzal, hogy felemeled a fenekedet a gép elől, és elindulsz mondjuk futni. :D Az nem kerül semmibe. Vannak a mozgástechnikákat segítő képes leírások, videók amikből tanulhatsz. Ha 15 éves vagy, mint írod, gondolom még a szüleiddel élsz, biztos, hogy nekik is van hasonló témájú tartalom otthon valahol (gépen, könyvben, újságban stb.) Kérj tőlük is tanácsot! Nem fogják leharapni a fejed, sőt örülni fognak neki, hogy kamaszként egyrészt bizalommal fordulsz feléjük, másrészt pedig nem csak a gép előtt tespedsz, hanem igyekszel tudatosan, egészségesen élni. Egy próbát megér szerintem. Sok sikert! Írd meg majd mire jutottál!
2016. jan. 18. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!