Használja valaki a tornadresszt tornán kívül sportolásra? Gondolok itt futásra, aerobikra, biciklizésre vagy akár csak tesiórán mozgásra?
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 16:44
1/3 anonim válasza:
Én használom. Futni szoktam benne főleg hidegebb időben, mert én futás közbe azért tornázok is, hajolgatás, kitörés meg minden és nem árt ha valami védi a derekamat, plusz alá öltözetnek is jó mert szigetel valamennyire így nem kell totál beöltöznöm sem.
Régebben amikor jártam edzőterembe akkor is felvettem a ruhám alá.
Nyáron egyszer mentem el úgy futni hogy csak a dresszt vettem fel, meg rá egy rövidnadrágot, de mivel csak fekete dresszeim vannak így eléggé melegem lett benne plusz a tűzőnapon sem volt jó feketébe még este felé is rossz volt.
2/3 anonim válasza:
Én is szoktam dresszt felvenni. A felsoroltak közül csak biciklizésre, ezen kívűl még téli spotokhoz, általában síeléshez és korizáshoz. Jól jön a hidegben a plusz réteg.
3/3 anonim válasza:
Én van amikor motorozásra is felveszem mert jól takarja a derekam legalább. Egyébként szoktam bicajozásra is hordani, van amikor simán konditerembe is felhúzok egyet, de akkor veszek alá leggingset vagy rá egy normális nadrágot mert ott a férfiak tuti magukra ejtenének mindent mert a seggem bámulnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!