Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kezdjem az otthon edzést?

Hogy kezdjem az otthon edzést?

Figyelt kérdés
Segítsetek otthoni edzéstervet készíteni kérlek. 16-eves fiú vagyok vékony alkatú, elhatároztam hogy szetnék izmososdni, erősödni főleg a felsőtem. Milyen sújokkal kezdjem, milyen rendszerességgel, és milyn étrendel?
2009. nov. 23. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:

kezd bemelegítéssel

egyébként meg olvass, sok hasznos infó van neten.

2009. nov. 24. 13:44
 2/3 anonim válasza:
Abba az esetben ajánlanám az otthoni edzést, ha tényleg nem fér bele a keretbe a havi kb. 5000 Ft. Egy edzőteremben, bárki szívesen segit. Látod ahogy mások is rendszeresen lejárnak, és ha ott vannak oda is teszik magukat, ez ösztönöz Téged is! Ha otthon edzenél akkor, könnyen kihagysz edzéseket, nem veszed komolyan és nincs is megfelelő felszerelés.Menj le egy terembe, vegyél egy havi bérletet és járj le hetente legalább 2X, a többi majd jön magától.
2010. febr. 7. 23:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet hogy az lesz
2010. febr. 9. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!