Edzés közben fejfájás?
A fejenállás sokaknak nem fekszik.
Vérnyomás, folyadékbevitel legyen ellenőrizve.
Kialvatlanság, túl sok koffein, cigi, alkohol, ilyenek belejátszhatnak.
Valamint lehet (és kell is) a fejjel lefelé lévő helyzethez szoktatni magunkat, a helyez légzést is meg kell tanulni stb.
Mondtad, hogy tolódckodsz, aközben fejjel lefelé vagy.
Húzódzkodás is egy kiemelkedő mozdulatsor ilyen téren, elég kemény izompumpa működik ilyenkor, pont ugye a szíved, és fejed közelében.
Nézd át, hogy azok közül, amiket leírtam, valaminek lehet-e hozzá köze, és próbáld meg szoktatni hozzá a tested. Tehát először ne húzódzkodj, hanem helyettesítsd, esetleg a fegyencedzés lépéseit csináld meg húzódzkodásból.
Jó, igazad van. Valakik a fekvőtámaszt kézenállásban hívják tolóckodásnak.
Nem mondtam, hogy kezdd el, csak hogy a lépései a húzódzkodásnak segíthetnek, hogy hozzászokj, de leírtam mindent, innentől kezdve te döntöd el, hogy mit fogadsz meg és mit nem.
Hát a várnyomásod elég sok dolog miatt lehet magas, azokra a tényezőkre egyenként nézz rá, hogy neked megvannak-e.
Néhány példa: rendszertelen alvás, túl sok koffein, alkohol, cigaretta, stressz, rendszertelen folyadékbevitel, túl sok só, a táplálkozásban is okozhatja egy csomó minden, bővebb infóért rákereshetsz, vagy konzultálhatsz az orvosoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!