Saját testsúlyos edzésnél, mennyire kell komolyan venni az étkezés minőségét?
Belekezdtem a programba, most már nem állok meg vele, viszont olvastam itt hogy nem árt elhagyni vagy lecsökkenteni a lehető legritkábbra a fehér kenyér fogyasztást, ez nem is gond mert nem vagyok kenyeres max egy-két szelet ha lemegy
Amivel kapcsolatban kérdésem van hogy, kólát mennyire ihatok?
Mogyoróvajat naponta egy kanálnyit szoktam enni, joghurt,sajt belefér kétnaponta?
coke zero.
Ez a srác úgy diétázott le a versenyére meg előtte a lassu tömegelést is úgy végezte hogy napi szinten ivott kb diétás löttyöket (coke zero pl, meg amerikában minden üdítőnek vaan diétás változata) és evett ilyeneket : [link]
nem az alkata miatt hanem mert pontosan tudta végig hogy miből mennyit visz be (fehérje/ch/zsír) és napi szinten egy minden szükséges tápanyagot tartalmazó átrendet tartott.
ja itt a videó a srácról: http://www.youtube.com/watch?v=ihcp1tnuK2M
Most ilyet Waverről is be lehetne rakni, aki Spurlocknak a Super Size Me c. filmjére reagálva csak sajtburgert evett 1 hónapig és tovább száradt.
Nézd meg Dennis Wolf tavaly ivott light kólát a Mr.O felkészülés alatt, csak 4. lett, most viszont 3., hogy már nem ivott :D
Csak a light cola miatt volt tuti ez olyan mintha azt mondanad hogy
Tavaly nem ittam alkoholt (es kozbe nem volt etrend) iden viszont igen (volt etrend is) es sokkal tobbet fejlodtem. Ha nem teszed hozza az etrendes reszt a logika arra enged kovetkeztetni hogy az alkoholtol jobban fejlodtel. Erted amire ki akarok lyukadni? Dennis wolfnak szerintem a felkeszuleseben nem volt minden hajszal pontosan ugyan olyan mint tavaly es nem csak a light cola elhagyasa miatt lett 3. Lehet hogy a tobbi volt most roszabb siman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!