Ez itt zsír lehet vagy izom? (kép)
Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Kb. 15 éves korom óta foglalkozom azzal, hogy hogy is nézek ki.. na azóta a lábam ilyen. Tizenéves koromban nem túl sokat mozogtam, sőt kimondottan lusta voltam. Az utóbbi 1 évben járok el futni illetve biciklizni. Guggolásokat és hasonlókat nem szoktam csinálni. Mi lehet ez, zsír vagy izom? el lehet tüntetni valahogy?
A kép linkje:
Ha megfeszítem a combomat, akkor "feljebb megy", de akkor is ott van, ha az ujjammal nyomkodom akkor végülis keményebb, de még be tudom nyomni, tehát nem annyira kemény.
2013. nov. 26. 19:42
11/14 anonim válasza:
El, de máshonnan is fogyni fogsz.
12/14 anonim válasza:
Mondjuk nem mutat valami nagy részletet a kép, de nem látszol valami hűdezsírosnak.
13/14 A kérdező kommentje:
máshol nagyon vékony vagyok, viszont mellem az hálisten van, C kosaras, ha onnan lemegy egy kicsi, azt nem bánom. csak a lábamról tűnjön el ez. emiatt olyan nehezen találok olyan nadrágot amiben tetszem magamnak :(
2013. nov. 26. 20:33
14/14 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajod, szerintem rendben vannak a lábaid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!