Ez itt zsír lehet vagy izom? (kép)
22 éves vagyok. Kb. 15 éves korom óta foglalkozom azzal, hogy hogy is nézek ki.. na azóta a lábam ilyen. Tizenéves koromban nem túl sokat mozogtam, sőt kimondottan lusta voltam. Az utóbbi 1 évben járok el futni illetve biciklizni. Guggolásokat és hasonlókat nem szoktam csinálni. Mi lehet ez, zsír vagy izom? el lehet tüntetni valahogy?
A kép linkje:
Ha megfeszítem a combomat, akkor "feljebb megy", de akkor is ott van, ha az ujjammal nyomkodom akkor végülis keményebb, de még be tudom nyomni, tehát nem annyira kemény.
Az az egyik combfeszítő feje, ilyen, és kész.
Írtad, hogy ha feszíted fentebb megy, keményedik, megnézheted azt is, hogy össze tudod-e csípni, tehát egyértelműen eldöntheted, hogy izom-e avagy zsír.
Ha ledobsz egy kis zsírt, akkor vékonyodhat, de szerintem semmi baj nincs vele, főleg, hogy anatómiai sajátságokat egy ember ne akarjon már megváltoztatni szerintem :D Tehát pl.: miért látszik az ín a kézhátamon ha hátrafeszítem az ujjam vagy miért van két orrlyukam, érted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!