Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 4500 ft-ért megéri fa hulahopp...

4500 ft-ért megéri fa hulahopp karikát venni? Eredményes ha napi rendszerességgel használom?

Figyelt kérdés
Igazából szállítással együtt már 6200 ft lenne, megéri? És a 80 centis elég, egy 155 cm magas lánynak?

2013. nov. 22. 08:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Attól függ mire akarod hogy használjon.

Kicsit megerősíti,tonizálja a derék izmait,javítja a csípőmozgást és a tartást de NEM fogyaszt.

2013. nov. 22. 08:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok fogyni, azt szeretném, hogy formásabb legyen a hasam, derekam, esetleg legyen kacsúbb. Erre jó?
2013. nov. 22. 08:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Valamennyire jó de elég kevéske,szóval ajánlott mellé kiegészítő edzés.Heti 2 db 10 perces hasazàs elég.
2013. nov. 22. 08:47
 4/8 aikiboxer ***** válasza:
Egy 2000 forintos everlast ugrálókötéllel meg egy 4000 forintos Fegyencedzés könyvvel (illetve a benne található gyakorlatokkal) sokkal messzebbre jutsz ugyanebből a keretből...
2013. nov. 22. 09:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Pontosan.

Ha van rá pénzed, és amúgy értesz edzéshez, és akarsz gyakorolni karikával, akkor lehet.

De ha most kezded az edzést, akkor másra van szükséged (étrend, alap erősítő gyakorlatok eszközök nélkül)

Egyébként én támogatom a hulahoop karikát, de csak mint kiegészítő edzés, gyakorlás.

http://www.youtube.com/watch?v=EPOn7iVktqQ

2013. nov. 22. 10:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Ismerem ezt a videót, nagyon profi a csaj :)

Akkor pontosítanék, lapos hasam van, izmos is (nem kockás-izmos :D), az egyetlen problémám, hogy a derekam nem keskeny, kb. ugyanolyan széles mint a mellkasom, vagy egy kicsivel talán keskenyebb, de nem olyan mint szeretném.

Illetve csípőt is lehet formálni hulahopp karikával? Mert a csípőm nagyon széles, van is rajta "husi", és azon szeretnék dolgozni egy kicsit. De unom már a lábemelgető gyakorlatokat.

2013. nov. 22. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor a szálkásító étrendre kellene jobban odafigyelni. A hasat, csípő tájékot megmozgató gyakorlatok jók, de ezektől még nem lesz keskenyebb a csípőd. Az ottani izomzatod lehet erősebb, de a csípőtájékra rakódott hájacskákat sajnos a szuper izmok sem érdeklik :)
2013. nov. 22. 15:59
 8/8 A kérdező kommentje:
még annyi kérdésem lenne, hogy a 80 centis karika elég? Mert a 80-90 centisre van írva, hogy felnőtt méret, én meg elég alacsony vagyok, gondolom nekem elég a 80 centis
2013. nov. 22. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!