Nem merek lemenni muáj tájra. Megvernének? Mi történne ott? 20fkezdő
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 17:46
2/7 A kérdező kommentje:
nem tudom csak úgy elkezdenénk valamit aztán megvernének vagy ilyesmi
nem merek lemenni
2013. nov. 10. 17:50
3/7 *Glissade* válasza:
Ugyan... Szerintem te fogod megverni őket!
Hajra;)
Csak keményen!
4/7 anonim válasza:
Lemész edzésre, tisztelettudó vagy a többiekkel, követed amit az edző mond és nem lesz gond.
Úgy képzeld el hogy: bemelegítés utána megtanítanak az alaptechnikákra és a végén erősítés.
5/7 anonim válasza:
A muay thai egy elég kemény sport, ahol igenis vannak olyan keményítő edzések ahol úgymond "megvernek" (comb, borda, test stb) hogy aztán később jobban bírd, de ha eleve úgy állsz hozzá hogy le se mersz menni akkor ez nem a te sportod.
6/7 anonim válasza:
vannak dolgok amik fájnak combos stb. de hogy őszinte legyek egy embert nem láttam még aki ne bírta volna az ilyeneket. egyébként meg nincs olyan edzés ahol egymás megverése a cél hanem a fejlődés arra hogy visszafogás nélkül üssétek egymást ott vannak a versenyek.
7/7 anonim válasza:
Menj csak nyugodtan a muájok nem verik esetleg megeszik az embert !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!