Mi történne, ha edzés közben így táplálkozna valaki?
Figyelt kérdés
Nem akarom kipróbálni, csak elvileg érdekelne. :)
Hogy a szénhidrátot még kisebbre csökkentené, a fehérjét valamivel nagyobbra növelné az étrendjében, mint a szálkásító diéta. És emellett súlyzózna. Így energiát alig vinne be (de edzés alatt mégis összeszedné magát és megcsinálná valahogy a gyakorlatokat), fehérje viszont bőven lenne az izom épüléséhez. Mit bontana ilyenkor a szervezet saját magából (?), és mit építene? Hogy gazdálkodna a rendelkezésére álló tápanyagokkal?
2012. szept. 25. 09:27
1/7 anonim válasza:
Eleve ilyen egy szálkásító diéta sok esetben. Mivel nem mindenkinél elég levinni a ch-t 1g*ttkg körüli értékre. Sok versenyző ennél lejjebb is megy a vége felé és csak versenykor van visszatöltés, ill heti 1-2 alkalommal. Ez teljesen genetikafüggő, hogy ki hogyan reagál a különböző mennyiségű ch-ra. Ha nagyon kevés, akkor lehet, ill. naturálban van is izomveszteség. Ez tapasztalatból mondom. Én jóval 3g*ttkg felett vagyok diétában mégis megy le izom. De ha meg nem csökkentem a ch-t akkor meg marad a zsír is. Szóval nem könnyű játék ez naturálban sz@r genetikával.:)
2012. szept. 25. 09:41
2/7 anonim válasza:
Igen, ez full egyénfüggő, mi történik, ha minimál ch mellett edzel, zsírt biztos, hogy fog a tested használni, a fehérje az kevés, de hogy mennyi izom lesz oda, azt majd megtudod, ha kipróbálod.
2012. szept. 25. 10:24
3/7 anonim válasza:
Na most energiát vinne be a szénhidráttal és zsírral.
Kérem szépen, nekem van paleós testépítő ismerősöm (bár nem beszélek vele, mert kempóban ugrál, de ez már elvi kérdés:) )
Tehát, mehetne egészen jól. Általánosságban lassabb fejlődést várnánk, mint a hagyományos tömegnövelés mellett! És több egészséget is várnánk.. :)
2012. szept. 25. 12:23
4/7 anonim válasza:
Kevés, szinte nulla ch-val naturálban nem igen növelsz izomtömeget. Más dolog, ha van kox is. Nagyon nem mindegy.
2012. szept. 25. 12:45
5/7 anonim válasza:
Éppen ma gondolkoztam ezen a kérdésen:DD
2012. szept. 25. 16:28
6/7 A kérdező kommentje:
:)
Akkor a legbiztosabb és leggyorsabb mód a "hagyományos" tömegnövelő étrend?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!