Miért van ennyi hülye ebben a kategóriában és mit éreznek?
Akik egyszerre akarnak boxolni meg testetépíteni meg crossfittezni meg úszni meg futni.
Nem lenne jobb egyet, de azt profi szinten?
Én bizsergést érzek, fura, nem tudom elmagyarázni.
Szerintem.. miért is baj ha egy boxoló testet is akar építeni? Van sport, ami kiegészíthet egy másikat. Profi boxoló úgysem lehet akárki, aki az lesz az az ökölvívással foglalkozik ökörködés helyett. A többi meg gyakorol futni, hogy kisebb eséllyel verjék meg. De ez.. nem a legnagyobb emberi hülyeség, szerintem.
Tápművész.
Miért zárná ki egymást több sport? 10millió magyarból mondjuk 2millió sportol abból jó, ha 5-10ezer fogja hivatás szerűen űzni.
Box testépítés kizárja egymást?
Heti 3boxedzés mellé befér heti 3kondi, ha van hozzá ereje. Ezzel a boxot nem igazán hátráltatja, testépítésbe meg nem sokan akarnak profik lenni, mert egyszerűen az a kinézet már nem emberi, undorító az átlag ember szerint.
Úszás,futás szintén nem zárja ki egymást, nem mindenki akar profi lenni ezekből sem, de mind2 egészséges életmódhoz vezet. Box - futás szintén nem rossz.
A crossfit meg ezek közül mindhez simán mehet. Kiegészítik egymást. Van aki szeret mozogni és nem csak havi 12-15edzést tartani.
Mondjuk, ha még 2különböző küzdősportot hozolfelazt még megértem, de így nem.
De én most nem kettőről beszélek, mert önmagában az úszás, futás még jó is.
Mikor viszont tömegelni akar, de mellette nyomja a kardiót meg a boxot meg a tököm tudja mit.
Ha eleget eszik mellette..
De akkor nem értette meg a tömegelés alapjait.. akkor tényleg hülye, mint testépítő. Vagy nem akar annyira tömegelni.. én is edzem mint hülye (annyit, de nem úgy) és igen, közben tömegelek. De az utóbbi rész a másodlagos, az edzés (gyakorlás) az elsődleges. Nyilván nem is érdekelne különösebben, ha a 2. cél (tömegnövelés) nem halad hatékonyan. Megvan a fontossági sorrend.
De aki tényleg komolyan akar izmosodni, és mellette kardiózik.. rendszeresen fut, hajlok én is a lehülyézésre.. csak el tudom képzelni, hogy van valami elképzelése nekik is erről. Ki tudja.
Ha nincs, akkor meg saját magukat hátráltatják.. ennyi.
van pár sport ami nem fér össze de a majmok megpróbálják pl testépítés box ( ugye nem mindegy melyik súlycsoportba
tartozol :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!