Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az ilyen sportolók mit éreznek?

Az ilyen sportolók mit éreznek?

Figyelt kérdés

Nem játszottam soha, sehol profi szinten, de szerintem nem is kell, h nyugodtan értetlenkedjek azon, h mit gondolnak azok a csapatjátékosok, akik a mellettük lévőről lenyúzzák a ruhát.

Fociban gyakran látni, z szaladnak egymás mellett és két kézzel húzza, rángatja a másikat, amikor meg fúj a bíró meg értetlenkedik, h miért?

Vízilabdázban egy az egyben lefogják egymást vagy a víz alá nyomják a bíró előtt.

Hihetetlen!

2012. aug. 7. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyerni akarnak bármi áron,és sokszor a bíró sem veszi észre.
2012. aug. 7. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez kb, olyan lehet mikor az ember szándékosan gyorsan hajt kocsival. Tudja, hogy nem lehet, de ha bejön, akkor nyer vele. Kockáztatnak és néha bejön, néha nem.
2012. aug. 7. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:

A kézilabdásokra is jellemző ez. Mindenki nyerni akar, ezért csinálják ezt.

A vízipólóban nekem sokszor feltűnt, hogyha egy játékos továbbdobja a labdát a kör közepén levőnek, akkor az ellenfelek rögtön letámadják, mert ugye, közel van a kapuhoz. Amikor a bíró fújja a sípot és rámutat arra, aki lenyomta, az mehet a büntetőbe.

Emlékszem, egy montenegrói vízipólós úszás közben nyavalygott, hogy megint büntetőt kapott xD (lásd: Szerbia - Montenegró)

2012. aug. 7. 19:10
 4/5 NagyonGonosz ***** válasza:

Valóban nem fair játék.

Legszívesebben a fociban is bevezetném a sárga lap eltörlését és rángatásért is járna a piros.

2012. aug. 7. 22:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát de ezek a híres sportolók?

H tényleg vízilabdában is aki középén áll egyszerre hárman nyomják a víz alá meg csak a sípolást lehet állandóan hallani?

2012. aug. 8. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!