Az ilyen emberek mit éreznek? Hogy lehet valaki ilyen bátor?
A kocsmai verekedősökre gondolok, akik egyedül felállnak 4-5 embernek és nem bánják, ha el lesznek verve, de igazából a poén az, h az én ismeretségi körömben az ilyen egyének nem, h kikapnak, még jól meg is gyaláznak egy társaságot egyedül.
Én biztos, h nem állnák fel 5 embernek, h mi van, de szerintem a nagy átlag se max akkor, ha már minden kötél szakad, de ha lehet inkább elkerülöm a balhét.
Mi a véleményetek erről?
Főleg küzdősportolók véleménye érdekel.
Kocsmában bárkit megölhetnek. Ha ide ír egy küzdősportoló, akit bármikor leszúrhatnak egy kocsmában, annak miért érdekel a véleménye? (engem ez érdekel)
Aki ok nélkül harcot vállal, kockáztatja a saját és mások egészségét, az egyszerűen lelkileg sérült, lapos, szegény. Találhatsz ilyet alkoholisták, drogosok között. Tönkre ment az életük, és teljesen beteg utakra tévednek.. amikbe talán belehalnak. Vagy lesérülnek annyira, hogy utána már nem tudnak kötekedni, és ezért nem ölik meg őket. Vagy idióta erőszakos emberek - szintén sérültek- akik tudják hol vannak gyengébb emberek, berúgott emberek és van egy kis küzdés múltjuk, 1-5 részeg embert le tudnak nyomni. Ezek nagyon komoly magyar férfiak, a kis titkolt "büszkeségeink".
Nagyon nem erre gondoltam, h valaki részegen részegeket ver kocsmában, hanem akik egyszerűen nem ijednek meg bármi legyen.
Most így visszaolvasva kicsit félrevezető a megfogalmazásom, tekintsetek el a "kocsmai" szótól.
Mindenki megijed, és fél - esetleg a már klinikailag is beteg, pszichopata emberek nem.
De az embereket nem a félelmeik irányítják, többnyire. A félelmeket nem hagyjuk eluralkodni. Valaki ezt harcművészet edzésen tanulja meg, valaki a nehéz és fájdalmas élete során, valaki pedig sohasem.
hasonló ez mint a vezetés,vagy bármilyen összetettebb cselekvés.
ha értesz hozzá,ismered,nem idegen számodra,akkor nem is annyira félelmetes.
ilyen helyzetben meg két dolog indul be,a menekülő reflex,vagy a támadó reflex.
a helyzettől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!