Milyen sportot javasoltok nekem?
Olyat szeretnék amit biztosan nem fogok feladni, mert megszeretném mondjuk.
Egy dolgot nem tudok: futni, mert utána úgy beáll a derekam hogy járni sem tudok (az orvosok sem tudják hogy miért)
Mit sportolhatnék ami úgy motiválna is? Még klubbot sem ismerek a környéken, kevés barátom van, ők nem sportolnak, mind sokat dolgozunk.
23,5 vagyok ha ez számít és lány. És gerincferdülésem van. Szóval ezek fejében várok javaslatokat :)
a gerincbeállást és a gerincferdülést is figyelembe véve én heti két úszást mondanék és heti 3-4 hatha jógát.
a jóga a saját testsúllyal végzett erősítések egy fajtája és ha megfelelő táplálkozással párosul,akkor felépíthet egy esztétikus,erős és egészséges testet.
akár ilyet is-
jó azért azt hozzá kell tennem,hogy az edzés elsősorban az egészségmegőrzésről és a rendszerességről kell szóljon,a mutatványok csak a bónusz:).
a mennyi idő alatt meg rengeteg dolog függvénye.
a videóban látható mester egész élete a jógáról szól napi több órát csinálja és tanítja.
szóval amit látsz az egy elég magas szint,de nem elérhetetlen.
szóval minél előbb megtanulod és minél többet gyakorlod,annál közelebb kerülhetsz hozzá:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!