Milyen sportot javasoltok?
Figyelt kérdés
Sportolni kéne, de nem tudom minek állhatnék neki...régen sportoltam kosárlabdát, futballt, úsztam is, de igazán egyik se jött be. Ami talán még tetszett volna, az a fallabda, de nagyon drága. Valami olyan sport kéne, amiben nem baj, hogy csak 157 centi, és lány vagyok... és nem a futásra gondolok, mert azt nem a szívem csücske. Milyen sport jöhet szóba? Köszönöm a válaszokat.2012. aug. 3. 23:37
1/4 KoviAti válasza:
kosàrlabdát csak ajánlani tudom ;) röplabda?, tenisz?, kézilabda?, floorball?, vízilabda?, futsal?
2/4 A kérdező kommentje:
Kosár volt, csak megsérültem benne egyszer (gerincropi volt)...Röpizni pedig suliban volt szerencsém, és megalázó volt, hogy nem tudok szerválni, ezért én dobhattam, kézilabdával hasonló a szitu. Tenisz az meg megint csak a "gazdagok" sportja, mint a fallabda. Istenigazából a helyes kérdésfeltevés úgy kellett volna hangozzon, milyen sportot tudok nulla kondival elkezdeni,úgy hogy ne legyen rögtön csalódás.
2012. aug. 4. 00:42
4/4 A kérdező kommentje:
A kerékpár rendben is van, ha van lehetőségem hajtom is a gépet, de azt télen nem űzhetem. Ráadásul szeptembertől nem is lesz nálam bicó. Szóval valami egész éves dolog kéne.
2012. aug. 4. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!