Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot javasoltok?

Milyen sportot javasoltok?

Figyelt kérdés
Sportolni kéne, de nem tudom minek állhatnék neki...régen sportoltam kosárlabdát, futballt, úsztam is, de igazán egyik se jött be. Ami talán még tetszett volna, az a fallabda, de nagyon drága. Valami olyan sport kéne, amiben nem baj, hogy csak 157 centi, és lány vagyok... és nem a futásra gondolok, mert azt nem a szívem csücske. Milyen sport jöhet szóba? Köszönöm a válaszokat.

2012. aug. 3. 23:37
 1/4 KoviAti ***** válasza:
kosàrlabdát csak ajánlani tudom ;) röplabda?, tenisz?, kézilabda?, floorball?, vízilabda?, futsal?
2012. aug. 4. 00:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Kosár volt, csak megsérültem benne egyszer (gerincropi volt)...Röpizni pedig suliban volt szerencsém, és megalázó volt, hogy nem tudok szerválni, ezért én dobhattam, kézilabdával hasonló a szitu. Tenisz az meg megint csak a "gazdagok" sportja, mint a fallabda. Istenigazából a helyes kérdésfeltevés úgy kellett volna hangozzon, milyen sportot tudok nulla kondival elkezdeni,úgy hogy ne legyen rögtön csalódás.
2012. aug. 4. 00:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Kerékpár az jó.
2012. aug. 4. 00:53
 4/4 A kérdező kommentje:
A kerékpár rendben is van, ha van lehetőségem hajtom is a gépet, de azt télen nem űzhetem. Ráadásul szeptembertől nem is lesz nálam bicó. Szóval valami egész éves dolog kéne.
2012. aug. 4. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!