Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ebből a fenékből mennyi idő...

Ebből a fenékből mennyi idő lenne formás popsit varázsolni?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya a fenekem, tudom...

[link]

A kérdésem az, hogy mit tegyek, hogy szebb legyen?

Ilyesmi lenne a célom:D [link]

Diéta mellett lehetséges lenne? Mennyi idő alatt? Mindenhol azt olvasom hogy guggoljak, meg csináljak kitöréseket, de mégis mennyit? Hány sorozatot, hány ismétléssel? Heti hányszor? Vagy csináljak simán 100 guggolást, 100 kitörést, és kész?? Nem hiszem..:D

2013. okt. 29. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Jópár hónap lesz.

A diéta megtervezett étrendet jelent, tehát csakis aközben lehetséges, de nem fogyokúra kell, hanem valami tömegnövelő étrendszerűség, mert ehhez izmot kell növelni, az meg nem megy fogyás közben.

Mindenre kéne edzeni, úgy lesz jó az összkép.

Nem kell túlbonyolítani, 12-15 ismétlés legyen, heti 3 rendes edzéssel (kezdetben teljes testes, aztán osztott) aztán változtass, aztán megint, és persze súllyal, amekkorát csak elbírsz, és NAGYON ügyelni a helyes végrehajtásra, tán el se kezdd egymagadban, valaki segítsen.

2013. okt. 29. 09:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát igen, ide tényleg egy kis izom kéne, és utána szálkásítani.

Amúgy én is majdnem ilyen rossz fenékkel kezdtem, és én is szeretnék valami 2. képhez hasonlót, minimum.:D

Kitörés, különböző guggolások, merevlábas felhúzás.

Nem tudom, lehet csak bebeszélem magamnak, de már valamivel több, mint 1,5 hónapja edzek rendszeresen, és egy minimálisat azért javult.:)

2013. okt. 29. 11:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Jaaj. Oké, köszönöm a válaszokat. A gond csak az, hogy most kezdenék el fogyózni, és 8 kg-t kéne leadnom, mert eléggé meghíztam az utóbbi időben. A combomon látszik is szerintem..
2013. okt. 29. 13:56
 4/7 anonim válasza:
1 év.Minden nap kellene futni, szabadban, nem a szobában, inkább intenzív legyen a futás ( 10 perc, de nagyon intenzív), nem kell hosszú idő (60 perc), ha unod. Jillian Michaelsnek vannak jó programjai, meg a Fitnessblendernek jó otthoni filmjei. Konditeremben pedig taposógépen fél év.
2013. okt. 29. 15:20
 5/7 A kérdező kommentje:

1 ev?? :O huha:D

Heti 3-4 alkalommal jarok futni 25-35 percet, es szinten 3-4 alkalommal roplabdazni.

Edzoteremre sajnos nincs penzem

2013. okt. 29. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:

A futás nem izmosít, a röplabdásoknak állítólag jó fenekük van, de a leghatékonyabb akkoris a guggolás és társai. Otthon is tudsz edzeni saját súllyal (fegyencedzés), de nem biztos, hogy azzal ilyen látványos lesz az eredmény, mivel eleve kevésbé lehet vele izmosodni, plusz még nő is vagy.

Az idő meg mindegy, kezdd el, majd csak lesz valami. Sietsz valahova?

2013. okt. 29. 18:57
 7/7 anonim válasza:
Insanity?
2013. nov. 2. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!