Túrabakancs - Milyen kemény talpa legyen? GTX vagy bőr?
Figyelt kérdés
Szeretnék túrabakancsot venni, de nem vagyok valami tapasztalt. Itthoni túrákra szeretném, a legdurvább, amit el tudok benne képzelni, az az, hogy az osztrák hegyekbe is mennék néha. A és B közötti (B-hez közelebbi) talpkeménység elég, vagy legyen B vagy C? Egyáltalán, mire jó a talpkeménység? Hosszabb túrák után kevésbé fáj a lábam?
Szeretném, ha lehetőleg nem ázna, DE fontos az is, hogy nyáron ne rohadjon bele a lábam, és nem tudom, hogy erre a célra a goretex vagy a bőr lenne-e jobb.
2013. okt. 28. 18:43
1/1 Sanyi307 válasza:
Bőr GTX belsővel :)
Kérdés az hogy mennyit szánsz rá ! ?
Nekem Hanwag Alaska GTX em van de 30 fokban nem menék azért vele.... igaz Kinizsi 100 at simán nyomtam benne fontos még a jó zokni is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!