Kiből lehet boxoló, ökölvívó? Aki nem végzett kemény fizikai munkát (tégla pakolás, zsák pakolás, lapátolás, favágás stb. ) abból lehet Boxoló?
Én karatézom ami keményebb mint a boksz mivel nálunk lehet rúgni is,de én 5 évesen kezdtem el. Az hogy mikor kezded el az lényegtelen,mert az elején úgyis tapasztalatlan leszel és hosszú évek munkájaként fogod megérteni minden ütésnek,rúgásnak a csinyját bínját.De a küzdősport ad egy jó kondit az osztályomban pl. én sokkal erősebb is vagyok mindenkinél,szal kezdd el minél hamarabb:)
16/F
De boxoló szemmel téged is b.a.sszon mellbe egy igazi karatés, aki fent tartja a kezét..
Azért, ha ínyenc vagy akkor hidd el, tetszene az életérzés. Csak kár hogy rohangálni kell mire ilyen karatést találnánk Magyarországon, egyszerűen nem éri meg megkeresni, de vannak kemények. Nagyon nagy erőt lehet munkába állítani, ha valaki jól tudja használni mozgás közben a csípőjét. De ez nem a sportkarate színvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!