Ti nem érzitek cikinek?
alapesetben te gondolod jól montez,mert felém is este csomóan lent vannak futni,annyian járnak kocogni,hogy a kutyámat sem tudom elengedni időnként.
de emlékszem egy történetre amikor falun voltam,ahol volt egy öreg,aki reggel felkelt,felült a csepel paraszt bringájára és délig fel alá tekert a faluban heti 7 nap.
kérdeztem több embert,hogy miért csinálja ezt,és mindenki mondta,hogy áh!bolond az öreg,elment az esze vénségére.
mindenki ezt mondta,meg röhögtek rajta.
közben meg az volt az igazság mint megtudtam,hogy egy szívroham után közölte vele az orvos,hogy kezdjen el mozogni,erősítse a szívét,adjon le pár kilót,vagy kampec.
vidéken máshogy van.
mi tudjuk,hogy amit az öreg csinált az dicséretes és elismerésre méltó,de ahol nincsen testkultúra ott másképp nézik az ilyet.
persze az öreg letojta,hogy mit gondolnak róla és tekert minden nap télen-nyáron...az életéért:).
Falun én se szeretek futni, de nem azért, mert kiröhögnének, hanem a kutyák miatt. Csatlakozom Korbácshoz, szerintem kezdjen el otthon a kertben ugrókötelezni meg fegyencedzeni, ezzel meg tudja oldani a problémáit jóideig.
Kérdező, vegyél egy rendes ugrókötelet (küzdősport-boltban huzalosat vagy bőrt, amelynek van húzása), és nézd meg a youtube-on, hogyan kell rendesn ugrókötelezni (nagyon piciket kell csak ugrani, a kötelet gyorsan forgatni).
Mellette meg töltsd le vagy vedd meg a Fegyencedzés című könyvet, és kezdj el alakot is formálni. Ha rendesen edzel (és a kajádat is belövöd mellé), február-március magasságában már csinos leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!