Egyáltalán nem ciki a futás. Ne törődj azzal ha páran nem ezt gondolják.
2013. okt. 27. 18:01
2/19 anonim válasza:
hát igen.
ilyen környezetben könnyen válhatsz nevetség tárgyává.
vegyél ugrókötelet,és nézz utána a köredzésnek.
ezeket tudod otthon is csinálni a legtöbb gyakorlathoz eszköz sem kell,és jobbak,mint a futás.
2013. okt. 27. 18:03
3/19 dirtboy válasza:
kisétálsz a határhoz aztán ott kezdesz futni,aszfalt amúgy sem valami jó futáshoz.
egyébként meg gondolj arra hogy majd akkor hogy fognak nézni ha bomba formád lesz tőle.
2013. okt. 27. 18:04
4/19 anonim válasza:
Korbács, miért lenne már nevetséges ha valaki fut? Ne viccelj már, minek veszed el a kedvét?
2013. okt. 27. 18:06
5/19 anonim válasza:
mert a kérdező nem sportoló,valszeg fel is fogja adni záros határidőn belül,ezért jobban jár ha ezt otthon bonyolítja le,mintha egy zárt közösségben nyilvános mártír bemutató tartana.
amúgy jah,az még jobb ha kibringázik a határba,aztán ott kocog:).
2013. okt. 27. 18:15
6/19 anonim válasza:
Mártír aki kocog? Vazz. Miket megtudok. Milliószor kocogtam már, de nem éreztem magam mártírnak és nem is röhögött senki. Na mindegy.
2013. okt. 27. 18:19
7/19 anonim válasza:
Egy egészséges önbizalmú ember lesz.rná, hogy ki mit gondol. De ő eleve frusztrált - pláne ez egy falusi környezetben... Az azért más, mint egy város, pláne mint Bp.
Csatlakozom a séta-az-erdőszélig táborhoz. :)
2013. okt. 27. 18:28
8/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! mentek a zöld pacsik. megpróbálok erőt venni magamon. mondjuk annyiban fejlődtem, h olyan ruhákat veszek fel, amiket akarok, nem érdekel, ki mit mond:) talán ebbe is belejövök.:)
2013. okt. 27. 18:32
9/19 anonim válasza:
Akkor le lettem szavazva, sétálj inkább, én gondoltam rosszul..:(
2013. okt. 27. 18:36
10/19 anonim válasza:
Monty, az odáig oké, hogy nem kéne kiröhögni azt, aki fut, mert nincs miért, de ha a falujában ilyen taplók laknak, akkor ki fogják, és ezt tán mégiscsak jobb elkerülni. Sajnálatos, de ez van. Cserébe viszont a jó alakot sem kell mutogatni nekik, vagy max messziről, hadd irigykedjenek a távolból :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!