Tömegnövelő vagy szálkásító?
Figyelt kérdés
Ha úgy szeretnék nekiállni az edzésnek, hogy van rajtam egy-két kiló felesleg (egy kisebb has), érdemes a tömegnövelő edzéssel foglalkoznom, vagy előbb fogyjak le a szálkásítóval?2013. okt. 24. 19:10
1/6 anonim válasza:
Ennyinél még nyugodtan menjen a tömegnövelő.
3/6 A kérdező kommentje:
Biztosan? Nem csak a hasamon van felesleg, hanem egy kicsi a mellemen és a fenekemen is, de azért még nem vagyok dagadt disznó, hanem endomorf típusú (hízásra hajlamos). Attól tartok, hogy ha nekifogok a tömegnövelésnek, csak tovább fogok hízni.
2013. okt. 24. 19:26
4/6 anonim válasza:
Nő vagy?
Egyébként óvatosan kell emelni a ch-t, adagolni a gyors ch-t edzés után, és nem kell félreenni.
Az tök mindegy, hol van zsír rajtad, az össz % számít. Egy gyenge húszasig még el lehet kezdeni tömegnövelni, de persze ez nem aranyszabály, le is szálkásíthatsz előtte, ha nagyon akarsz, nem változtat semmin, csak egy kis plusz idődbe kerül.
5/6 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, 18 éves
2013. okt. 24. 19:42
6/6 anonim válasza:
Pár kiló zsírral ne törődj, tömegelj inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!