Legion kérdése:
8000 m futás,34 12 alatt milyennek számít? 27 év,186/81, férfi.
Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 18:29
11/25 anonim válasza:
Levin,levin....nem mindenki olyan satnya mint te!!
12/25 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszolótól kérdem,ő meddig volt ott?5 évig?És milyen volt,melyik ezredben szolgált?Ő,mint tapasztalt exkatona,mit tanácsol,mire kell odafigyelnem,hogy én is úgy bírhassam majd a kiképzést,meg ami ott megy?
2013. okt. 22. 20:50
13/25 anonim válasza:
Nem exkatona vagyok, és nem is a légióban. Csupán arra próbáltam meg felhívni a figyelmed hogy attól hogy eleget teszel a minimum követelményeknek ami lássuk be hogy a honvédségnél és a légiónál is tényleg a minimum, nem kell elszállni magadtól, mert ku.vára nem azon múlik az egész, illetve azon is de az a könnyeb része. A légióba csinálsz 30 fekvőt 4 húzót, futsz egy kicsit és meg is van a fizikai. Az hogy fejbe mennyire vagy ott, na az számít és ez mind1 melyik hadseregnél vagy. És ezt az oldaladat csak akkor ismered meg amikor ott vagy. Van aki fullos fizikummal, faintos kiállással bereccsen az első héten ahol kicsit komolyabb nyomást kap.
14/25 anonim válasza:
De minden esetre az hogy fizikailag készülsz az jó, ha ilyesmibe gondolkodsz. Én szurkolok hogy sikerüljön, ha más nem legalább megismered saját magad, meg megtanulod másképp értékelni a dolgokat, bár nem tudom hogy most hogy élsz és milyen életvitelt folytatsz.
15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm jókívánságaid.Kifejtem bővebben.Voltam rengetegszer a toborzóban,ahol folyamatosan rámcsapták az ajtóz(átvitt értelemben,persze.)Én meggyőződésből mentem volna a hazámat szolgálni,ezt a társadalmat,ahol a Playmate-.....hölgyeket,és a valaki-fia,valaki-lány szappanopera szereplőket többre tartja,mint a katonákat,rendőröket,mentősöket.Ide nem adtak lehetőséget.Voltam már tavaly a Légióban,nem vagyok rá büszke,elkaszáltak.Azért,mert a toborzóoldalon 4 húzás van minimumnak,ne gondold,hogy ezzel le van tudva.90 % feletti az elutasítási arányuk,a legjobbakat válogatják mindenhonnan,a Földről,minden országból.Volt olyan román,aki 25 felső fogású húzódzkodást csinált,és ekkor leállították,hogy elég lesz."Kicsi futás?"3100 m-t futok Cooperen,és ez csak közepes nekik,mert van olyan,aki 3400 m-t futott,de 2800 m nekik a legalja.Ismerek olyan srácot,aki képes volt 17 perc alatt futni a 3200 m-t az MH-felvételin,azt mondták neki,ez már jó,és felvették!Mégis mit gondolsz,a franciáknál mennyit kellene futnunk 17 perc alatt?Hidd el,nem a minimumtól veszik fel az embert a Légióban,igencsak megrostálnak minket.Kérlek,ne hasonlítsd az MH-t a Légióhoz.Ja,és a Légióban van brutális kikérdezés,ahol keményen megforgatnak,hogy lássák,hogy bírod,és kifacsarjanak belőled minden információt.Igencsak körülményes oda bekerülni,és igen,rengeteg a lemorzsolódás,nem csak a kiképzésen,utána is.Mondták,öhm...maradjunk annyiban,nincsenek ott jogaid,de nem érdekel,mert keményedni akarok,és azt akarom,hogy eladhassam magam oda,ahová majd biztosan kelleni fogok.Nem magam tartom természetesen nagyra,de hidd el,a fizikain a Légióban közepes stabil szint meglenne,és ez az MH-hoz bőven túlképzett.Amúgy olyan életet élek,hogy keményen edzek,sportolok,hogy sikerüljön,és azt hiszem,a fizikai sikerülni fog,a többit meglátjuk.De sajnos bután jóindulatú vagyok,és úgy tervezem,az 5 évem után hazajövök,és valószínűleg visszamegyek a torzó ajtajához.Vagy rendőrnek,esetleg ápolónak.Nem érdemlitek meg,de sajnos ezt a hülye jóindulatot tanultam anyai ágról,és sajnos én sem leszek már okosabb...
2013. okt. 23. 14:23
16/25 anonim válasza:
Téged miért küldtek el? Milyen eredményeid voltak? Amúgy a Honvédségen belül is attól függ melyik csapathoz kerülsz, de igen általánosságban nem hasonlítható a légióhoz színvonalban. Sajnos ez van, kevés a pénz a kiképzés szerintem elavult maradi sz.r és a kiképzők pedig kvalifikálatlanok. Sajnos a magyar katonáknak szabadidejükben kell magukat képezniük fizikailag és tudásilag is.
17/25 A kérdező kommentje:
Nem volt akkor elég pontszámom,plussz a kikérdező is azt mondta,nem látja rajtam igazán,hogy ott akarok lenni.Viszont az,amit ott produkáltam,alsó hangon elég volt a Légióban(fizikailag),és az MH-ban már magasan megfelelt volna.Most már annál sokkal jobb vagyok,közepes Légiós szint,és-azt hiszem mondhatom-túledzett MH-szint.Azt tényleg nem értem,miért nem teszik jobbá a rendszert,amikor 10 milliós országra van 30 000 fős hadsereg,akkor megtehetné a rendszer-persze csak a munkanélküliség magas volta miatt-hogy magasra tegyék a felvételi mércét,és nem 17 perc/3200 m-re vállveregetéses felvételi....gyalázat.Kommunista múmiák által vezetett operetthadsereg,és személyemben egy meggyőződéses zargattak el maguktól.De tervezem majd egyszer,hogy bemegyek a Délibe,és burkoltan kiosztom őket,hogy már nem kell.Csak azért burkoltan,mert lehet,6-7 év múlva már neked kell itthon tisztelegnem,és csak remélni tudom,addig jobbá válik a rendszer,mert ez,egy...
2013. okt. 23. 16:32
18/25 anonim válasza:
Hogy működik ott a felvételi eljárás? Ha jól értem akkor a fizikain átmentél, és akkor a beszélgetésen buktál meg?
19/25 A kérdező kommentje:
Már a bejáratnál van egy rosta,fekvőtámasz,esetleg húzódzkodás.Van IQ-teszt,orvosi,a fizikai fenn van az Interneten.Én végigmentem az eljáráson,csak nem válogattak ki.Az előbbieken átmentem,a kikérdezésen nem mondom,hogy elkaszáltak,de elmondták,nem látják rajtam,biztosan ott akarok lenni.Így esett a nagy eset.
2013. okt. 23. 23:38
20/25 anonim válasza:
Háj és zsír a Kérdezőnek — és Mindenkinek, aki a hálón keresztül ide „battyogott”!...
Elsőbben is a saját paramétereim és „határértékeim”:
- nem: férfi
- életkor: 58.
- magasság: 176 cm.
- súly: 58-65 kg. (1990. és 2013. között)
- futás: kb. 7500-8000 m. (1990. és 2013. között) városban, flaszteron (járda és úttest), kezdetben hetente 2-szer, 3-szor, majd aztán hetente egyszer-kétszer…
- min. - max. időeredményeim a távon:
30 p., 45 p.
Az alábbi táblázat, amely 288 futás eredményét összesíti, IDŐEREDMÉNY-rendezetten is mutatja az elmondottak lényegi részét. A többit a táblázat alatt olvashatja, akit érdekel.
(A táblázat esetleges kinézeti problémája NEM engem, hanem ennek platformnak a szerkesztő-felületét terhel...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!