Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha mindennap futok tényleg...

Ha mindennap futok tényleg szebb lábam lesz?

Figyelt kérdés

Az van, hogy a belső combomon van egy kis felesleg, és leszeretném adni, de nem szeretném magam koplalással kínozni, ráadásul feleslegesen... diétának ezt választanám: se cukor , se kenyér, napi 3 l folyadék (viz ill. tea) sok gyümölcs..

és hetente megprobálnék mindennap, de ha nem is mindennap heti 5x tuti futnék, ha megigéritek nekem hogy 1 hónap múlva fog látszódni valami eredmény.. ha lehet látványos..

Utána sem hagynám abba, csak kell egy kis kezdö lökés, egy kis biztatás, utána meg már az biztato hogy látom hogy egyre szebb..

Köszönöm

17/L

2009. nov. 10. 19:51
 1/10 anonim válasza:
megígérem...
2009. nov. 10. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:

én is megígérem!:)

Bár nekem is elég lenne ennyi motiváció!

2009. nov. 10. 20:28
 3/10 A kérdező kommentje:

:) Köszönöm!!

Holnap remélem eláll az esö... :)

Még várok biztatást, esetleg javaslatok?

2009. nov. 10. 20:33
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
nézd cica így nem fog menni!Ha le akarsz adni a feleslegből naponta 3szor kell futni legalább és mi az hogy nem szeretnél koplalni?Ha kiakarsz nézni valahogy muszáj lesz koplalni különben egy hájas disznó leszel!esik az eső?na és?Mozgás futni!!egy-kettő egy-kettő!
2009. nov. 10. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Utolsónak üzenném, hogy attól hogy nem eszik, nem hájból fog fogyni, hanem izomból, az izomszövetei bontódnak le, úgyhogy teljesen igaza van, hogy nem fog itt "én most egy hétig nem eszek" dolgot játszani!

Az sem mindegy, hogy mennyit futsz.. Heti 5x5perctől szerintem lóf*sz sem fog látszani, de ha mondjuk másfél órát futsz, vagy amennyit bír a tüdőd, biztos hogy 2 hónap után látszana!

17/F

2009. nov. 10. 21:44
 6/10 A kérdező kommentje:

20:50 es..a válaszod ..:S nemértesz hozzá...cica..(:

Kedves utolsó! Napi 40-60 percre gondoltam.:)

2009. nov. 11. 11:08
 7/10 anonim válasza:
Bőven elég a 40-60 perc. Nyugodtan tarthatsz közben kis szüneteket is és pár korty vizet ne felejts el inni. Kérdés, hogy mennyire vagy izzadékony? A fogyást akkor kezdi el a szervezeted ha már megfelelően megdolgoztattad az izmokat. Tehát ha 15 perc múlva szakad rólad a víz akkor fél óra kocogás bőven elég. Amennyi jólesik annyit fuss és ne az első alkalommal egy órát. Másik dolog, hogy ha bírod tegyél bele néha egy pár sprintet. Hosszútávhoz egy idő után hozzászokik a szervezeted. Tutira fogsz fogyni, de kell az izomépítés is. Mikor nő az izmod és intenzív gyakorlatokat végzel, egyenes arányban csökken a felesleg. Nézd meg a hosszútáv futókat, egy szál bél mindegyik. Igaz háj sem nagyon van rajtuk, na de szép feszes izom sem. A sprinterek kajak izmosak és szintén nem hájasak hanem szép szálkásak. Nézd meg melyikre akarsz hasonlítani és annak megfelelően végezd az edzést.
2009. nov. 11. 18:37
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Régen jó futó voltam, voltam mezein 1. is :D csak azóta megmütötték a gerincem , remélem birni fogom..nyáron probáltam akkor 4 hónapos volt a "sebem", akkor nem nagyon bírtam, ... hátha most, 7 hónapos "sebbel" menni fog.:)

Arra gondoltam, hogy az 1. héten egyik nap vagy alkalomkor 20 perc másik nap 40 ... aztán a köv héten már ritkábban lenne 20perc...:)

Várom még az ötleteket- és köszönöm az eddigieket!!

2009. nov. 11. 19:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Fontos,hogy csak addig fuss amig érzed hogy kellemes,és eltlaálod azt az állapotot hogy "bármeddig tudnék futni" ha már majd kiugrik a szived a helyéről vagy a levegőt kapkodod,iktass be egy tempós sétát. Ha váltogatod a sétát,kocogást,dombnak fel,dombnak le sokkal hatásosabb. Először kezdtheted ugy h 3 perc séta egy perc futás,és lehet aztán csökkenteni a sétát. én ezt adig cisnáltma h 50 percet tudtam egyhuzamban futni,anélkül h fulladoztam volna,pedig egyáltalán nem voltam jó kondiban előtte
2009. nov. 11. 21:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszike Kedves utolsó! :) Kitapasztalgatom hogy müködök..:)
2009. nov. 12. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!