Ha mindennap futok tényleg szebb lábam lesz?
Az van, hogy a belső combomon van egy kis felesleg, és leszeretném adni, de nem szeretném magam koplalással kínozni, ráadásul feleslegesen... diétának ezt választanám: se cukor , se kenyér, napi 3 l folyadék (viz ill. tea) sok gyümölcs..
és hetente megprobálnék mindennap, de ha nem is mindennap heti 5x tuti futnék, ha megigéritek nekem hogy 1 hónap múlva fog látszódni valami eredmény.. ha lehet látványos..
Utána sem hagynám abba, csak kell egy kis kezdö lökés, egy kis biztatás, utána meg már az biztato hogy látom hogy egyre szebb..
Köszönöm
17/L
én is megígérem!:)
Bár nekem is elég lenne ennyi motiváció!
:) Köszönöm!!
Holnap remélem eláll az esö... :)
Még várok biztatást, esetleg javaslatok?
Utolsónak üzenném, hogy attól hogy nem eszik, nem hájból fog fogyni, hanem izomból, az izomszövetei bontódnak le, úgyhogy teljesen igaza van, hogy nem fog itt "én most egy hétig nem eszek" dolgot játszani!
Az sem mindegy, hogy mennyit futsz.. Heti 5x5perctől szerintem lóf*sz sem fog látszani, de ha mondjuk másfél órát futsz, vagy amennyit bír a tüdőd, biztos hogy 2 hónap után látszana!
17/F
20:50 es..a válaszod ..:S nemértesz hozzá...cica..(:
Kedves utolsó! Napi 40-60 percre gondoltam.:)
Köszönöm szépen!
Régen jó futó voltam, voltam mezein 1. is :D csak azóta megmütötték a gerincem , remélem birni fogom..nyáron probáltam akkor 4 hónapos volt a "sebem", akkor nem nagyon bírtam, ... hátha most, 7 hónapos "sebbel" menni fog.:)
Arra gondoltam, hogy az 1. héten egyik nap vagy alkalomkor 20 perc másik nap 40 ... aztán a köv héten már ritkábban lenne 20perc...:)
Várom még az ötleteket- és köszönöm az eddigieket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!