Most jelenleg néha kattog a könyököm & vállam. Ízületvédő megoldás erre?
/Ha most veszek egy jófajta ízületvédőt/
ez már itt meg halt.
az ízületekhez olyan nehezen jutnak be az ízületvédők hogy 1 darabbal nem érsz semmit.
másik,ízületvédőnél nincs ilyen hogy kúra,folyamatosan kéne szedni elviekben.
Hello , Én testépítő edzőnek tanulok , és azt ajánlom ha nagyon kattog és fáj fordulj orvoshoz, ha végzel valami sportot 1-2 hét pihenőt nyugodtan kihagyhatsz . Elöttem lévő
hozzászóló annyiban téved hogy van kúra szerü szedés orvosok és a testépítő versenyzők is úgy használják egy évben 2*3 hónapig maximum , álltalába kettő közt 2-3 hónap szünetet hagynak , a ropogás így sem múlik el akkor nem is fog max mütéttel .
talán azért szedik így mert mondjuk nincs semmi izületi panaszuk?
amelyiknek van az biztos nem csak így szedi.
szia ha venni akarsz izület védőt akkor test építőknek való szert vegyél mert ez sokkal hatásosabb mint pl a proenzi 3 vagy a többi patikában kapható készítmény , nekem is váll problémám van kattog ropog meg néha fáj is ,itt nézelődhetsz a termékek közül :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!