16 éves vagyok 1 évvel ezelőtt fejeztem be a sportot (focizás klubszínten, heti 4-5 edzés + 1 (edző) meccs) tavaly óta hiztam 15 kg-ot (67==>82) ti milyen sportot ajánlotok (olyat amit heti max.3 alkalommal csinálnák)?
Nem vagy dagadt, de haladsz afelé.
Miért hagytad abba? Szerintem menj vissza.
"Szerintetek 178cm/82kg ez dagadtság?"
Hawer én pont te vagyok!
(azzal a különbséggel, hogy én 95 kg-ről fogytam le pont a foci, és futás segítségével 82-85 kg-ra.)
És szerintem igen dagadtság, legalábbis amiket nekem mondanak. Még mindig cikiznek, ugyhogy szerintem naggyon gyorsan foggyál vissza, ha tudsz (nekem ennél több már nem megy) és minden ok lex.
Fojtasd a focit nemfontos versenyszerűen...: hawerokkal összedobjátok a lóvét, és ementek terembe focizni (mosmá kint hideg, meg latyak van)Feltéve persze hogy van vmi terem.
Mi pl. tavaly minden hétvégén a suli tornatermébe fociztunk valami nevetséges összegér. (kb 10 en voltunk és fejenként 200 ft kellet beadni/alkalom)
Vagy ha ez nem, akor fussál sokat! (bár szertem a foci szórakoztatóbb, mint egyedül futkorászni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!