Rizs elkészítése?
Lassan 2 éve élek Rizs+csirkemellen, de normális rizst Sosem sikerült normálisan megcsinálnom, na jó 1-2x.
Ti hogyan készítitek a rizst? ( gondolok itt takarékon főzitek végig? vagy mennyi vízzel?)
Nekem valahogy mindig ilyen trutyis lesz, sosem sikerült pergősre.
hát én nem tudom ti mit éreztek, nekem valahogy ugyanolyan ízű mind :D
én félig főzöm meg csak őszintén megmondom, mert így hamarább belapátolom.
Hát, ha rízs-csirkemellen élsz, akkor gondolom gyúrsz, vagy fogyózol, így az én válaszom nem Neked való: én akár gyorsrízst, akár simát készítek, egy kevés margarint teszek hozzá amikor már le van csepegtetve és vegetát is belekeverek: egyszerűen tökéletes.
Ha nem előfőzöttet használsz, hanem simát, akkor pirítsd le épphogy mielőtt ráöntesz vízforralóban, vagy másik lábosban felforralt vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!