Mivel töltsem meg a 75 centis hulahopp karikámat? Rizs, só, víz?
Figyelt kérdés
Kinek mi vált be? Műanyag karikám van, fát akartam, de az nagyon drága. Ez meg annyira könnyű, hogy nem bírom használni. Alakformázásra lenne. Valaki volt már hasonló helyzetben? Ha igen, kérem írjon! :)2013. aug. 22. 11:58
1/7 anonim válasza:
Rizs,aztán ahol csináltál rajta lyukat,lehetőleg külső részén,ragaszd be.
(viz nemjó,beleposhad,só pedig túl aprószemű)
Vagy ha van aprószemű bab,akkor azzal,babzsákban is az van
2/7 anonim válasza:
Úgy hallottam homokkal is szokás.
3/7 A kérdező kommentje:
és teljesen telerakjam? amíg fér?
2013. aug. 22. 12:37
4/7 anonim válasza:
Én először csak félit tölteném,és kipróbálnám,nehogy túl nehjéz legyen,mert kiszedni nehezebb mint beletölteni,bármire is esik a választás.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 22. 17:47
6/7 anonim válasza:
A 75 centis csak akkor jó, ha még kisgyerek vagy. Nem azért nem tudod használni, mert könnyű, hanem azért, mert túl kicsi. Legalább 80, de inkább 90 cm-es kell egy felnőttnek, kisebbel csak a saját dolgodat nehezíted :) Egyébként felesleges bármivel is megtölteni, mert önmagában nem masszírozza le a zsírt.
7/7 A kérdező kommentje:
nincs rajtam zsír, csak szeretném mozgatni egy kicsit az izmaimat, és erre a hulahoppkarika pont jó. Köszönöm a választ!
2014. jan. 21. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!