Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Műanyag hulahopp karikát...

Műanyag hulahopp karikát hogyan kell feltölteni, hogy nehezebb legyen?

Figyelt kérdés
Olvastam olyat, hogy rizzsel, vagy mással fel lehet tölteni, hogy hatásosabb legyen, mert fakarikára nem akartam költeni. Vajon nem hullik ki belőle az, amivel feltöltik, és egyáltalán, hogyan kell csinálni, aztán hogyan kell lezárni. Csinált már valaki ilyet, vagy jobb, ha békén hagyom, mert végleg elrontom a karikát!?

2013. aug. 10. 23:35
 1/2 anonim ***** válasza:

alapból értelmetlen ha a helyi zsírégetés lenne a cél,mert ilyen nincs.

és a hulahopp karikázás alapból alig éget kalóriát,szóval kb minden más edzés hasznosabb,mint ez ha a cal égetés a cél,tehát sehogy nem lesz hatásos,ha nehéz,ha könnyű.

de ha csak a szabadidő haszontalan eltöltése a terv...

csavarhúzóval és kalapáccsal ütsz bele egy lukat,feltöltöd és le szigszalagozod a nyílást.

a külső részére üsd a nyílást.

am az ugrókötéllel mi a problémád?

az legalább valóban éget kalóriát.

2013. aug. 11. 00:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz a választ, de a kérdést nem én találtam ki. Nekem nem zsírégetésre, hanem játékos alakformálásra lenne jó
2013. aug. 11. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!