Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék valami nehezebb...

Hogyan tudnék valami nehezebb sportot csinálni, ha már a táncnál is "lihegek"?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy másfél hónapja fogyókúrázom, és ehhez szerettem volna futni, de sajnos a szívem nem bírja. Így elkezdtem Zumbázni, de sokszor még ebben is elfáradok (tudom, viccesen hangzik, de nekem nem az). Hogyan tudnék végre valami állóképességet kialakítani, amivel tudnék normális edzéseket csinálni, amivel tudnék sportolni? Mert valószínű, hogy ez így semmit sem ér, és mindjárt itt a nyár. Amúgy annyira kövér nem vagyok 170/63, de akkor is szeretnék fogyni 5 kilót, és a diéta mellé tudom, hogy kell sport.
2013. ápr. 30. 12:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem is kell anyira intenzív edzés. A pulzus legyen 130 alatt. Ehhez tökéletes a gyors gyaloglás, heti minimum 3-4-szer, 40-50 perc.

A lényeg a szálkásító diéta.

2013. ápr. 30. 12:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Szóval ha szálkásító diétát tartok, akkor elég lenne a gyaloglás?:O Sok fehérje, kevés szénhidrát, 1300-1400 kcal? Ez biztos, hogy ilyen egyszerű lenne? Mert sétálni nagyon szeretek, és nem ilyen sétafikálást kell elképzelni, én nem is "tudok" lassan sétálni, csak ha muszáj.
2013. ápr. 30. 12:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne séta legyen, mert a séta az lassú gyaloglás. Gyors gyaloglás legyen, majdnem kocogásszerű.

A kaja az úgy jó, ahogy írtad, kevés ch, több fehérje.

2013. ápr. 30. 12:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, úgy gondoltam :) Nagyon köszönöm!
2013. ápr. 30. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!