Hogy kell dagasztani? Kenyérlángost szeretnék csinálni és nem tudom hogy kell dagasztani! A nokedli tésztacsináláshoz hasonló? Vagy biztos nehezebb.
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 18:34
1/5 anonim válasza:
2 napja csinniztem lángost pont:D
Úgy kell dagasztani,hogy a cuccost összegyúrod.Az még oksi,hogy kell ugye?Nah és amikor összeforgattad és összeállt a cucc,akkor öklözni kell...mintha ököllel a párnába bokszolnál csak lassabban,majd ököllelgyurcizol...szal mintha kifeléöklöznél:)Ennyi az egész:)
2/5 anonim válasza:
Én a robotgép dagasztópálcáival szoktam, az gyönyörűen dagaszt, és nem fárasztó :)
3/5 A kérdező kommentje:
Kössz mind a kettö válaszból rájöttem hogy hogy kell kössssssssszzzzzzzzzzzzz
2009. aug. 20. 20:47
4/5 anonim válasza:
A tészta ne legyen olyan állagú, mint a nokedli, az már túl lágy. A nokedli tésztát fakanállal keverik ki, a dagasztást pedig kézzel (ököllel) végzik. Adig kell gyömöszölni a tésztát az edényben, míg el nem válik a falától és szép sima nem lesz. Időigényesebb és nehezebb, mint ahogy írtad is, de megéri a fáradtságot! :)
maszatka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!