Mi a véleményetek erről a hasizom összehúzódást kelltő elektromos kütyüről?
Kérdezőnek:
Gondolom napi 12-14 órát dolgozol a gép előtt (nem pedig netezgetsz), ezért nincs időd napi fél-háromnegyed órát eltölteni laza mozgással. Nem hiszem el.
Akkor a véleményem: persze, vedd csak meg, ettől 60-as derekad lesz nagyon rövid időn belül. A topmodellek is mind ezt használják, Béres Alexandra is ez miatt lett fitnesszvilágbajnok, nem pedig az egészséges életmód és a rendszeres mozgás miatt.
Ezt akartad hallani?
14:54-es, Te egy majom vagy, nagyon okosnak képzeled magad, közben szerintem neked van itt a legnagyobb sörhasad.
A kérdéshez pedig nem tudok hozzászólni,csak idegesítenek az ilyen beképzelt okostojások, akik nem is a kérdésre reagálnak, hanem egyből negatívumokat, vagy cinikus üzeneteket írnak..
A 14:54-es vagyok. Ne lottózz, mert nem nyersz :))
Nincs sörhasam, sőt...elég sportos vagyok, lévén, hogy heti 3-4x kocogok 40 percet és nagyon odafigyelek a kajámra.
Pedig infós vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!