Mi a legjobb mellizom erőítő módszer?
Súlyzózás.
Fekvenyomás, 30 fokos nyomás, tárogatás, tolódzkodás.
Esetleg még negatív pados nyomás.
Ezzel szép formás mellizmot lehet építeni
GYakorlatok mellizomra:
igen,ez igaz,de ha nem vagy meg még 18 akkor ne súlyozz,csak tönkreteszed az izületeidet,és baszhatod a szép mellizmpokat szar izületekkel:).fontos,hogy magad nyomd ki,először saját súlyoddal,majd csak azután nagyobb súlyokkal.csinálj magadnak egy edzéstervet.én ajánlanám neked,amit az én gyerekeimnél is alkalmazok edzésen: dőlj neki a falnak és told ki magad.a lábaiddal ne segítsd.ezt 100x egy nap
1 hónap.szép leszel:)
19:19-Nagyon jót röhögtem!:D:D
Igazad van(y)
19 19
Valószínűleg nem ártana megcsinálnod neked sem a falhoz dőlögetést. Viszont egy 13-14-15 éves gyereknek, amikor elkezdi érdekelni, hogy hogy néz ki a teste, nem szabad elmennie test-építeni, mert az ártana a kialakulóban lévő váz és izületrendszerének.
A saját testsúllyal végzett gyakorlatok egyébként nem csak a fiataloknak jók, vagy a kezdő testépítőknek. Nézd meg a történelem legkigyúrtabb embereit, az ókori görögöket és rómaiakat. Jobban ki voltak rakva mint amiről az edzőtermi triceratopsok valaha is álmodhatnak. És mi nem állt a rendelkezésükre? 1. Bonyolult erőgépek. A saját testsúlyos gyakorlatokon kívül legfeljebb néhány súllyal operálhattak. 2. Táplálékkiegészítők, izompumpálók. Ez azt jelenti, hogy aki úgy akar kinézni, mint egy izmos görög szobor, annak erre nincs szüksége, és itt visszakanyarodtunk a témához.
A falhoz dőlögetés után fekvőtámasz. Ez nem mellesleg a karodat és a tricepszedet is erősíteni fogja. Legalább 25-30 ismétlésig juss el (többször is) utána lehet olyanokkal kísérletezni, mint a szűk kéztartás, vagy a labdával támaszozás. Később egykezes fekvőtámasz, ha már szépen megszedted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!