nem tudom, de úgy nézel ki mint egy csontváz, már bocs.
hízhatnál egy kb 4-5 kilót.
Lassan elmehetnél a sulikba, hogy bemutassák rajtad a csontokat.
2013. szept. 13. 16:40
12/44 anonim válasza:
hát ennél ne legyél vékonyabb, sőt, mehet rád bőven jó pár kiló.
2013. szept. 13. 16:41
13/44 anonim válasza:
Kezdődő anorexiás vagy, ha még fogyni szeretnél. Így is nagyon vékony vagy már.
2013. szept. 13. 16:41
14/44 anonim válasza:
Sovány, nem tűnik erősnek viszont.. ettől még elmegy.
Nem csúnya, ahogy mondják "sütnélek - du.gnálak".
Na viszont, a vékonyabb akarsz még lenni kategóriát hagyd a barátnőidnek, mi itt 100-as IQ felett is fórumozunk, és lehet nem akarunk anorexia hajlamú tini lányokat olvasni. Tudom, magánügy..
Nem nézel ki rosszul, örülj neki. Ne tönkreb@.szd amid van, hanem őrizd meg és építs rajta.
2013. szept. 13. 16:42
15/44 anonim válasza:
Vannak akiknek ez már nem jön be, nekem speciel nagyon tetszik amit látok :) és még egész fiatal vagy, később jó csaj lesz belőled
21/F
16/44 anonim válasza:
Csúnya, semmi izom. Csontokkal játszanak a kutyák!
17/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményezést.
Esetleg nem tudnátok linkelni, hogy szerintetek mi számít szép lábnak? :) Megköszönném.
2013. szept. 13. 16:47
18/44 anonim válasza:
:) Szerintem rossz helyre írtad ki a kérdést. :) Az ide érkező kérdéseket olyan emberek válaszolják meg, akiknek a testépítő test, fittnes modell, vagy éppen a hobbisportoló kisportolt fizikuma az ideál. Ez nem csoda, hisz ez a sport kategória. Ha te ezt egy fehérnemű modell, kifutó modell kategóriába írtad volna ki, valószínűleg pont annyi dicséretet és elismerő szót kapnál, mint amennyi negatív véleményt most kapsz. Toldi Zsuzsi is hiába jelentkezne vs modellnek... :) Szóval összefoglalva szerintem szép lábaid vannak, de még egy fehérnemű modell kategóriába is mehetne némi izom a lábadra, pedig ott azért nem az izmosság a fő mérce.
2013. szept. 13. 16:52
19/44 anonim válasza:
Hát, a lábad formájával nincs úgy gond, de baromi vékony. Semmi tömege nincs, nem nőies, mint két facsemete kb. Hát, hízni kéne, sportolni, ha valóban szép lábat szeretnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!